Apasati pe imagini pentru vizualizare
Salina Susesi reprezinta cea mai moderna salina din tara, fiind realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz. Concernul a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania (Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc). Aceasta este construita identic cu salinele enumerate mai sus.
Salina are o capacitate de 20 persoane si e formata din 4 incaperi, spatiul pentru adulti fiind separat de cel pentru copii.
Ca metode de tratament si relexare amintim: salinoterapia (haloterapia) ce se imbina cu audioterapia (terapia prin sunet) si cu cromoterapia. Peretii si podeaua salinei sunt realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute, fiind indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni.
Salinoterapia reprezinta un procedeu terapeutic foarte simplu dar si foarte eficient in tratarea unor afectiuni, in special respiratorii, prin inhalarea de aerosoli salini. Acesti aerosoli pot de asemenea fii absorbiti prin piele, ajutand la tratarea unor afectiuni ale epidermei.
Salina Susesi este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Banat, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Salina Susesi
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Timisoara
Coordonate GPS: 45.747342,21.21799
Baia Publica Neptun, cunoscuta uneori sub numele de Baile Neptun, este o cladire din Timişoara construita intre 1912 - 1914 dupa proiectul arhitectului László Székely. Initial se numea "Hunga
Biserica romano-catolica Sfantul Rocus din Timisoara a fost construita in anul 1777.
Micuta biserica parohiala inchinata Sfantului Rocus, unul dintre sfintii ocrotitori impotriva ciumei, este simplu
Biserica ortodoxa Sfantul Ilie a fost situata initial in Piata Traian din Timisoara, cartierul Fabric, fiind construita intre anii 1825-1826.
Ca urmare a amenajarii cursului raului Bega in 1910 de ca
Lacurile Becicherecu Mic fac parte din categoria lacurilor relicte. Sunt situate in apropierea localitatii Becicherecu Mic, judetul Timis.
Sunt o ramasita a mlastinilor care au existat in zona de
Biserica Sfanta Ecaterina din Timisoara a fost construita in locul unei biserici medievale, inchinata sfintei cu acelasi nume. Edificiul monahal era in proprietatea calugarilor franciscani reformati a
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.