Apasati pe imagini pentru vizualizare
Primul teatru independent din Cluj, functioneaza din 2009 in cadrul centrului cultural Fabrica de Pensule. Am dorit sa transformam un spatiu dintr-o fabrica intr-o sala de spectacole, situata intr-una din periferiile Clujului, pentru a integra arta spectacolului in mediul social urban, contribuind direct la transformarea orasului.
Teatrul Sala Mica are o capacitate de 100 de locuri si este dedicat promovarii tinerilor regizori, actori si scenografi. Gazduieste si alte tipuri de evenimente, precum workshop-uri de teatru, ateliere de creatie pentru copii, concerte, proiectii de filme. Sala Mica funcţioneaza ca o institutie culturala independenta, sustinuta prin intermediul proiectelor culturale, partenerilor si sponsorilor.
Adresa: Cluj-Napoca, Strada Henri Barbusse, Nr. 59-61 (în cadrul centrului cultural independent Fabrica de Pensule, etaj II)
Telefon: 0746-342.598, 0753-421.109
E-mail: sala.mica.cj@gmail.com
Teatrul independent Sala Mica Cluj Napoca este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Transilvania, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Teatrul independent Sala Mica Cluj Napoca
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Cluj Napoca
Coordonate GPS: 46.784303,23.608578
Ca institutie artistica dedicata exclusiv activitatii de concert, Filarmonica clujeana a fost infiintata printr-un decret oficial al Consiliului de Ministri al Romaniei in toamna anului 1955, cu numel
Muzeul Etnografic al Transilvaniei este primul muzeu etnografic din Romania, care si-a desfasurat activitatea neintrerupt, de la infiintare pana in prezent. Aceasta institutie a adunat, in cele opt de
Biserica Ortodoxa din Deal este un lacas de cult din Cluj Napoca, situat pe strada Bisericii Ortodoxe nr. 12, numita si Biserica Sfanta Treime din Deal.
A fost construita inte anii 1795-1796, prin con
Biserica Romano-Catolica Sf. Petru este situata pe B-dul 21 Decembrie 1989 nr.85 din Cluj Napoca si a fost construita la mijlocul secolului al XIX-lea, pe locul unei vechi biserici din secolul al XV-l
Cladirea vechii primarii din Cluj Napoca, realizata in stil neorenascentist in perioada 1843-1845, este in prezent declarata monument istoric.
Proiectul cladirii a fost executat de catre Anton Kager
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.